Over

Offerte?

 

U bent geïnteresseerd in een een van onze automaten? Vraag dan hier uw offerte aan.

Bon Café is dé leverancier van koffie, thee, cacao en hieraan gerelateerde producten voor op kantoor of het werk. U vindt bij ons een ruim en divers assortiment onder één dak waarbij ons uitgangspunt is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om dit te realiseren eisen wij niet alleen van onszelf, alsook van onze leveranciers een hoge kwaliteitsstandaard.

 

Door de constant hoge kwaliteit van onze koffiesoorten krijgen we steeds meer vraag naar onze koffie.

De combinatie van ambachtelijk koffiebranden met de modernste productietechnieken en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd blijft.

 

Voor ons staan service en kwaliteit, met de juiste prijsverhouding, hoog in het vaandel.

Al onze koffiesoorten komen rechtstreeks uit de producerende landen. In ons assortiment zitten natuurlijk single origines en perfect uitgebalanceerde melanges, allen met hun eigen karakter.

 

Zo kunnen wij een breed assortiment leveren van krachtige Espresso’s tot zachte Cerrado’s.

Vers gebrande koffie moet vers blijven. Daarom wordt onze koffie verpakt in verpakkingen met vershoudventiel. Zo houden de bonen hun natuurlijke aroma en smaak. En dat proeft u.

Om u nog meer van dienst te zijn, kunt u bij ons ook terecht voor cup a soup, frisdrank, disposables, toiletpapier, schoonmaakartikelen e.d.

 

Door ons voorraad beheer zijn wij in staat om onze producten op tijd te leveren waarbij de versheid altijd gegarandeerd blijft.